0034 966 941 959 0034 603 165 907
Book an appointment with John Williams using Setmore

Eiendomstyper Til salgs i Steder 234,000

Nøkkel faktorer

  • 2 soverom
  • 2 baderom
  • 66 m2 bygget
  • 0 m2 tomt
  • Svømmebasseng: Yes
Book an appointment with John Williams using Setmore

Eiendomsbeskrivelse

NYBYGDE BOLIGER I EL VERGEL

Nybygget boligkompleks med 65 moderne leiligheter med 2 soverom og rekkehus med 2 og 3 soverom i El Vergel.

I tråd med en bærekraftig og energieffektiv tilnærming til boligkomplekset har designerne skapt et prosjekt der terrasserte eneboliger dominerer.
Dette boligkonseptet gir et miljø der fellesarealene er tilgjengelige for alle beboerne, samtidig som hver bolig har sine egne private områder, både innendørs og utendørs, der man kan oppholde seg til daglig.

Fellesområdene utstråler en naturlig og innbydende atmosfære. Når du utforsker de ulike områdene, vil du finne perfekte områder for spaserturer, sport og ikke minst sykling.

Opplev en unik livsstil i et boligkompleks der hver eneste detalj er utformet for at du skal trives. Ta en dukkert i det forfriskende bassenget, tren i treningsstudioet, slapp av i badstuen og del uforglemmelige øyeblikk med familie og venner i den sosiale klubben.

Utstyr:
Svømmebasseng
TRENINGSSTUDIO
Badstue
Hager
Sosial klubb
Strandpunkt
Bærekraftig energi

Boligkomplekset er et fellesområde der du kan nyte La Almadraba-stranden i sin reneste form. Beboerne får tilgang til dette området ved stranden, der de kan organisere egne arrangementer, parkere sykler, oppbevare nautisk utstyr og ta en dusj eller en dukkert i bassenget etter å ha nydt havet.

En inngangsport til havet ved bredden av La Almadraba-stranden i Denia.

Send en forespørsel