0034 966 941 959 0034 603 165 907
Book an appointment with John Williams using Setmore

Eiendomstyper Til salgs i Steder 520,000

Nøkkel faktorer

  • 3 soverom
  • 2 baderom
  • 202 m2 bygget
  • 0 m2 tomt
  • Svømmebasseng: Yes
Book an appointment with John Williams using Setmore

Eiendomsbeskrivelse

NYBYGD BOLIGKOMPLEKS I SANTA POLA

Moderne inngjerdet boligkompleks bestående av 3 boligblokker med store anlagte fellesområder, inkludert et svømmebasseng med vannsenger, lekeplass, pergola og sykkelparkering.

Boligen har leiligheter med 3 og 2 soverom, begge typer inkluderer 2 komplette bad, åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, terrasse, parkeringsplass.

De har en felles hage, svømmebasseng med strandinngang, utstyrt med dusjer og en stor pergola i tre. Det har anlagte områder med palmer og vegetasjon, som alle er opplyst. I den sentrale delen av bassenget er det et grunnere område der vannsengene ligger.

Santa Pola kommune ligger på den populære Costa Blanca ved Middelhavet, sør for Alicante og i Bajo Vinalopó-regionen.

Byen har en misunnelsesverdig geografisk beliggenhet, omgitt av naturlandskap og med et spesielt mikroklima som gir et mildt klima året rundt. Byens sentrum er avgrenset av festningen og havnen i øst og vest, og grenser til naturparken Santa Pola Salinas og Sierra og Cabo de Santa Pola, et gammelt rev som i dag kjennetegnes av sine løvrike furutrær.

Santa Pola ligger 21 km. fra Alicante, provinshovedstaden med utmerket infrastruktur og 15 km. fra den internasjonale flyplassen “Elche-Alicante”.

Send en forespørsel